Analysegestuurd Werken van Liaan: kennis door analyse van bestaande data

Download de factsheet over Analysegestuurd Werken

Analysegestuurd Werken: dé manier om fraude effectiever te bestrijden

Analysegestuurd Werken is een nieuwe manier van werken. Door het analyseren van uw data en het (digitaal) implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen, betere beslissingen nemen en daardoor fraude effectiever bestrijden.

 

Minder inspanning meer inzicht

Gemeenten hebben mede door de decentralisatie te maken met een fors oplopende werkdruk. Het behandelen en controleren van de aanvragen binnen het sociale domein, alsook de controle van alle lopende uitkeringen vergt (te) veel van de beschikbare medewerkers en middelen. Het gevolg is dat het zittende bestand groter wordt, kosten uit de hand lopen, de uitstroom niet optimaal verloopt en frauderisico’s toenemen. Met de methode Analysegestuurd Werken kunt u dit voorkomen. Het is een nieuwe manier van werken die gemeenten in staat stelt om met minder inspanning meer inzicht te krijgen in haar data, om zo sneller fraude op te kunnen sporen.

 

All-in oplossing

Liaan heeft een heldere visie en methodiek ontwikkeld op Analysegestuurd Werken. Onze aanpak is zeer pragmatisch. We introduceren Analysegestuurd Werken daadwerkelijk als methodiek binnen uw gemeente. Het is dus niet enkel een softwarepakket die uw inwoners indeelt in categorieën als frauduleus of integer, kansarm of kansrijk. Wij gaan een partnership met u aan om vervolgens in meerdere fasen te komen tot een volledige integratie van de methode binnen uw gemeente. Het doel is de optimale inzet van mensen en middelen met zichtbare resultaten.

De invoering van de methode verloopt gefaseerd, waarbij u telkens zelf aangeeft wanneer u een stap verder wilt gaan. Gedurende het hele traject krijgt u inhoudelijke begeleiding van Liaan, waarbij wij de hobbels in de weg eerlijk benoemen en aanpakken.

Kenmerkend voor onze aanpak

Verder bieden wij meerdere geavanceerde tools die u helpen bij de toepassing in de praktijk. Denk aan themaonderzoeken, Kwaliteitstoets en analyse data, Online oplossingen, risico- en kansscore en nog veel meer slimme afhandelingen van samenloopsignalen.

Onze geavanceerde tools

We staan voortdurend in contact met uw inhoudsdeskundigen en toetsen alles samen met hen. Voor het opleiden van uw medewerkers tot data-analist zijn diverse mogelijkheden.

Wij houden u up-to-date

  • Download uw factsheet

    Vul ondertstaande gegevens in en ontvang direct uw factsheet per e-mail.

  • Geef a.u.b. uw zakelijke e-mailadres op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over Analysegestuurd Werken?

Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven en uit te leggen welke resultaten u met de methode Analysegestuurd Werken kunt bereiken.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin