Plan uw route en kom ons bezoeken aan de Hulsterweg 82 in Venlo

Plan nu uw demo

Routebeschrijving

Wilt u Liaan bezoeken? U vindt Liaan op de Hulsterweg 82 in Venlo.


Routebeschrijving

Het kantoor van Liaan ligt in Venlo. We zijn gehuisvest op de 2e etage in het Trencadis gebouw. Het is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar.

Bezoekers kunnen zich aan de voorkant bij de hoofdingang van het gebouw melden. De bel bevindt zich buiten bij de draaideur. Bel aan bij Liaan.


Met de auto vanuit Maastricht richting Venlo

A2 richting Eindhoven, neem afslag Knooppunt Het Vonderen en voeg in op de A73 richting Roermond/Venlo/Nijmegen. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid), ga bij de stoplichten rechtsaf. Voeg in op de linkerrijbaan en sla bij de stoplichten linksaf. Volg deze weg en sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Met de auto vanuit Eindhoven/Nijmegen richting Venlo
A67/A73 richting Venlo, houd Venlo-West/Zuid/Maastricht aan. Voeg in op de A73. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid) en ga bij de stoplichten rechtdoor. Sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.


Navigatie

Als adres geeft u in uw navigatiesysteem aan Ariƫnsstraat 63 (Mc Donalds). Bij de rotonde dient u dan rechtdoor te rijden om bij de volgende rotonde ons parkeerterrein op te rijden.


Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in de directe omgeving van Liaan is aanwezig in de vorm van bus en trein. Op circa 5 minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd. De treinstations Venlo (intercity station) en Tegelen zijn op circa 2 km afstand gelegen.

  • Plan nu uw demo of laat ons vrijblijvend contact opnemen

    Neem contact op en start uw procesoptimalisatie. Wij komen graag bij u op locatie langs om u binnen 45 minuten de voordelen van onze oplossingen te laten ervaren.

  • Privacy Policy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig bij het vinden van het kantoor?

Neem contact met ons op.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin