Sozaloket... Misschien wel het beste e-loket voor het sociaal domein!

Plan uw demo

Met SoZaLoket beschikt u over een oplossing om online formulieren te implementeren, deze eenvoudig te integreren in uw website en beschikbaar te stellen aan uw burgers. SoZaLoket is speciaal ontwikkeld om uw organisatie uitgebreid te ondersteunen bij uw digitale dienstverlening en de implementatie daarvan. Het is sinds 2011 in gebruik bij middelgrote en grote organisaties en heeft zich in de praktijk bewezen.

SoZaLoket gaat verder dan het beschikbaar stellen van een aantal online formulieren. Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie, kunt u elk gewenst formulier, beslisbomen of berekeningen toevoegen. Wijzigende omstandigheden of nieuwe inzichten kunt u dus snel en eenvoudig doorvoeren.

AVG-proof

Alle gegevens van burgers worden versleuteld verstuurd en niet online opgeslagen. Hierdoor is de oplossing volledig AVG-proof en voldoet u aan de Europese privacyrichtlijnen.

Geen technische kennis vereist

U kunt zich concentreren op de inhoud en de gewenste functionaliteit, want er is geen technische kennis vereist. Ook kunt u formulieren beschikbaar stellen aan uw balie/frontoffice of backoffice.

Volledige begeleiding

De helpdesk ondersteunt bij al uw vragen met betrekking tot het functioneel beheer of het dagelijks gebruik. Heeft u een goed idee? Bespreek het met onze helpdesk en u zult snel ervaren hoe u er in de praktijk van profiteert!

Toekomstbestendig

Beslisbomen en berekeningen zijn eenvoudig aan te passen aan ontwikkelingen of nieuwe inzichten. Zo heeft u dus een toekomstgerichte oplossing in handen, wanneer omstandigheden en/of inzichten wijzigen!

Kostenbesparing

Deze oplossing brengt u een belangrijke investeringsbesparing, want SoZaLoket wordt vrijwel volledig aangeboden als gehoste (SAAS) oplossing.

Koppelingen met uw bestaande systemen

Binnen het Gemnet-domein beschikken wij over een volledige en veilige infrastructuur voor het hosten van onze e-oplossingen.

Slimme formulieren op maat

Met een abonnement op SoZaLoket bent u gegarandeerd van een geheel verzorgde configuratie van nieuwe formulieren, conform uw wensen. De infrastructuur omvat alle noodzakelijke voorzieningen zoals DigiD, voorinvulling (o.a. BRP) en (XML-)berichtenverkeer.

Minder handwerk, meer geautomatiseerd

Formulieren worden online afgehandeld en verwerkt. Het antwoord kan automatisch naar de klant verstuurd worden en intern wordt u geïnformeerd. Ook kan uw medewerker (bijvoorbeeld) de klant tijdens een spreekuur ondersteunen bij het indienen van een aanvraag.

Helpdesk voor vragen

Uw medewerkers hebben toegang tot de helpdesk (5 dagen per week). Binnen de online omgeving beheert u al uw formulieren binnen het gebruiksvriendelijke webportaal e-Beheer.

Oplevering volgens afspraak

Oplevering en configuratie en wijziging van formulieren vindt plaats binnen een vooraf afgesproken periode.

De vaste componenten van SoZaLoket zijn noodzakelijk om alle informatie correct te kunnen verwerken.

Lees meer

Vaste Componenten

De optionele componenten van SoZaLoket zijn prachtige aanvullingen om informatie verder binnen uw organisatie te verwerken, en processen verder te automatiseren én optimaliseren.

Lees meer

Optionele componenten

Het stelt uw medewerkers in staat om informatie sneller en op een gestructureerde manier te verzamelen, en (automatisch) te verwerken.

Lees meer

Formulieren op maat

Meer dan 80% van de aanvragen komt bij Gemeente Drechtsteden inmiddels digitaal binnen. Voor het digitaal aanvragen van een bijstandsuitkering en bijzondere bijstand maakt Sociale Dienst Drechtsteden gebruik van SoZaLoket van Liaan, dat onderdeel is van Wolters Kluwer en direct samenwerkt met Schulinck.

‘Het grote succes bij ons is de aanvraag bijstandsuitkering.’

  • Plan uw demo op locatie

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten u binnen 45 minuten onze mogelijkheden zien.

  • Bij voorkeur uw volledige naam incl. Dhr./Mevr.
  • Geef a.u.b. uw zakelijke e-mailadres op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over het SoZaLoket?

Neem contact op. Wij komen graag bij u op locatie langs om u binnen 45 minuten de voordelen van onze oplossingen te laten ervaren.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin