Declaraties van bewindvoerders nemen veel werk in beslag. Structureer en profiteer van het BewindvoerdersPortaal – met voordelen voor uw gemeente én de bewindvoerder.

Download de factsheet over het Bewindvoerdersportaal

Heeft uw gemeente regelmatig te maken met bewindvoerders, dan weet u als geen ander dat het verwerken van de declaraties veel werk in beslag kan nemen. Wenst u dit proces te structureren kan u dat veel werk en tijd besparen, met een hogere tevredenheid bij de bewindvoerders?

Zo ja, dan is het BewindvoerdersPortaal – met voordelen voor uw gemeente én de bewindvoerder – wat u zoekt. En tevens houdt u grip op welke e-formulieren zij gebruiken.

Door toepassing van dit uniforme proces, kan een bewindvoerder binnen een week betaald krijgen, met minimale effort van de gemeente en zeer tevreden bewindvoerders! Daarnaast kan het bewindvoerdersportaal gebruikt worden voor alle aanvragen voor bijzondere bijstand die zowel door de burger als zijn bewindvoerder kunnen worden aangevraagd.

Hoe werkt het?

Een bewindvoerder maakt kosten en die kan die kosten declareren bij de gemeente waar de cliënt zijn bijstandsuitkering ontvangt. Gemeenten ontvangen deze declaraties vaak op papier, soms digitaal, de ene keer met BTW, de andere keer zonder. Het is voor de gemeente een onoverzichtelijk proces, met veel handmatig werk.

Waarom deze oplossing?

Het BewindvoerdersPortaal, die u aan uw huisstijl kunt koppelen, is alleen toegankelijk voor bewindvoerders. Dat wil zeggen, u bepaalt welke bewindvoerders toegang hebben.

Volledig in uw communicatie-stijl!

Factsheet Bewindvoerdersportaal

  • Download uw factsheet

    Vul ondertstaande gegevens in en ontvang direct uw factsheet per e-mail.

  • Geef a.u.b. uw zakelijke e-mailadres op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan uw demonstratie

Lees rustig alle voordelen van dit product in de factsheet en laat u overtuigen van de voordelen.
Neem contact op voor een demonstratie op locatie of vraag een (vrijblijvende) offerte. Onze tarieven zijn verrassend concurrerend.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin