Online formulieren door Liaan voor u gemaakt.

Plan nu uw demo

De unieke Liaan methodiek geeft u de mogelijkheid om online formulieren binnen uw organisatie toe te passen. De formulieren worden door Liaan voor u gemaakt. U kunt zich concentreren op de inhoud en de gewenste functionaliteit, want er is geen technische kennis vereist. U kunt gebruik maken van standaard online formulieren uit onze formulierenbibiliotheek. Omdat geen enkele gemeente in omvang en organisatie ‘standaard’ is, vertalen wij de persoonlijke wensen naar oplossingen. De oplossingen worden door ons doorvertaald in een online formulier. Alle ontwikkelde formulieren die wij in onze rijke historie hebben mogen ontwikkelen, zijn beschikbaar, zodat u voordeel kunt doen met formulieren van collega gemeenten en andersom.

Wilt u uw online formulieren voorzien van voor-ingevulde persoonsgegevens, dan is authenticatie via DigiD verplicht. Om die reden hebben wij de functie e-DigiD ontwikkeld, welke ervoor zorgt dat de persoon die het online formulier invult (indien gewenst) automatisch wordt doorgestuurd naar DigiD. SoZaLoket is voorzien van de PKI-overheidscertificaten die daarvoor noodzakelijk zijn. Om te kunnen aansluiten op DigiD dient u een aansluitproces te doorlopen. Uiteraard ondersteunen wij u hierbij.

Veilig inloggen gewaarborgd

Wij laten u de ‘best-practices’ uit onze formulierenbibliotheek zien, welke u snel kunt implementeren en optimaliseren. De online formulieren (ook wel e-formulieren genoemd) stellen uw medewerkers in staat om een inwoner tijdens een spreekuur te ondersteunen bij het indienen van een aanvraag, maar bijvoorbeeld ook om interne declaraties in te dienen.

Wat kan uw organisatie met deze formulieren?

  • Plan nu uw demo of laat ons vrijblijvend contact opnemen

    Neem contact op en start uw procesoptimalisatie. Wij komen graag bij u op locatie langs om u binnen 45 minuten de voordelen van onze oplossingen te laten ervaren.

  • Privacy Policy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over formulieren op maat?

Neem contact met ons op.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin