Vaste componenten

Plan nu uw demo

Het SoZaLoket is een verzameling van technische componenten die het voor uw organisatie mogelijk maakt om een groot aantal aanvragen (gedeeltelijk) automatisch af te handelen. We maken hierin onderscheid tussen vaste componenten en optionele componenten.

De vaste componenten zijn noodzakelijk om alle informatie correct te kunnen verwerken.

e-Infrastructuur

U kunt de online formulieren ook integreren in uw backoffice of balie. Dit laatste stelt uw medewerkers in staat om bijvoorbeeld een inwoner tijdens een spreekuur te ondersteunen bij het indienen van een aanvraag.

e-Beheer

Voor het beheren van de online formulieren hebben wij het webportaal e-Beheer ontwikkeld. Binnen e-Beheer kunt u zelf uw online formulieren beheren. Op deze manier vereist SoZaLoket bijna geen lokaal beheer.

e-Link

Met SoZaLoket beschikt u niet alleen over een oplossing om online formulieren te implementeren, u kunt deze ook integreren in uw website. Denk aan het inwonersloket of e-loket. Zo kunnen uw burgers verrassend eenvoudig een aanvraag voor bijvoorbeeld bijstand of een vergunning aanvragen.

e-Werkvoorraad

Zicht houden op eenmaal ingevulde online formulieren is voor veel organisaties van essentieel belang. Met e-Werkvoorraad is dit mogelijk. De tool e-Werkvoorraad wordt lokaal geïnstalleerd. Het haalt de ingevulde formulieren uit de cloud en verschaft u een overzicht van alle door uw burgers ingevulde formulieren.

e-DigiD

Wilt u uw formulieren voorzien van voor-ingevulde persoonsgegevens, dan is authenticatie via DigiD verplicht. Om die reden hebben wij de module e-DigiD ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de persoon die het online formulier invult (indien gewenst) automatisch wordt doorgestuurd naar DigiD. Uiteraard ondersteunen wij u hierbij.

e-Handtekening

Klanten kunnen digitaal documenten ondertekenen en deze versleuteld versturen. Zij hoeven dus geen documenten te printen, in te scannen en (onvelig) te versturen. De e-Handtekening is volledig AVG-proof.

e-Opslag

Het is mogelijk om de invoer van gegevens tussentijds te onderbreken en de reeds ingevoerde gegevens tijdelijk op te slaan. Alle ingevoerde en aangeleverde informatie, dus ook bijlagen, worden versleuteld opgeslagen. De gemeente kan zelf bepalen hoe lang deze gegevens beschikbaar blijven.

e-BerichtenPlatform

Met het Liaan Berichtenplatform (LBP) beschikt u over een aantal interessante centrale webservices, die via dit berichtenplatform worden geïntegreerd met SoZaLoket. Denk aan de Basisregistratie Personen (BRP), het Digitaal Klantdossier (DKD) en de voertuiggegevens van de Dienst Wegverkeer (RDW). Het berichtenplatform voorziet ook in webservices voor het verzenden van berichten naar uw (mid- en) backoffice.

Koppelvlak Makelaarsuite / GWS4all

Liaan sluit in principe aan op ieder beschikbaar en relevant koppelvlak. Voor de aansluiting op Civision Samenlevingszaken wordt gebruik gemaakt van de Makelaarsuite. Voor GWS4All wordt gebruik gemaakt van het koppelvlak “Aanvragen”.

e-Documenten

Deze online documenten kunnen automatisch worden gegenereerd en direct naar de aanvrager worden verstuurd. U kunt deze documenten ook toepassen als bevestiging voor zowel de aanvrager als uw organisatie. De opmaak, samenstelling en inhoud van de documenten kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De applicaties van Liaan zijn uitvoerig getest en voldoen aan deze regelgeving.

AVG-proof

Het SoZaLoket is een zeer dynamische oplossing die zich aanpast aan uw organisatie en uw huidige systemen. Door jarenlange doorontwikkeling kunnen er koppelingen gelegd worden met de meestvoorkomende en complexe systemen die in de markt gebruikt worden.

Wat kan er gekoppeld worden?

  • Plan nu uw demo of laat ons vrijblijvend contact opnemen

    Neem contact op en start uw procesoptimalisatie. Wij komen graag bij u op locatie langs om u binnen 45 minuten de voordelen van onze oplossingen te laten ervaren.

  • Privacy Policy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over SZ vaste componenten?

Neem contact met ons op.

  • 077 475 8018
  • info@liaan.nl
  • Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
Plan direct een demonstratie
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin